Mighty Sounds 2016 už tenhle víkend !

Už po 12. otevře svoje brány legendární festival Mighty Sounds. Od pátku do neděle budou jihočeským Táborem znít zvuky hardcoru, ska, punku, rockabilly, a na svý si přijdou i fanoušci dubu nebo rapu. Pro nedočkavce bude už ve čtvrtek připraveno nocování v kempu, a letos taky oficiální warm up party přímo ve stanovým městečku – EVENT.

Oproti předchozím ročníkům bude trochu překopanej areál, na místo jedný hlavní open air stage, přibude stan pro 2500 lidí, ve kterým – ruku na srdce – určitě leckterá kapela vynikne mnohem víc. Novou mapku si můžete prohlídnout dole.

mapa.jpg

Pokud ještě váháte jestli se na mighty vypravit, nemusíte mít strach, lístky jsou pořád k dostání na stránkách festivalu a bude jich dost i na místě. Momentálně je ještě pořídíte za 1470 ,-, pokud vyrazíte bez lístku zaplatíte za něj kolem 1600,-.

Všechny potřebný informace o cestě, o tom kde se najíst a vykadit naleznete na oficálním eventu TADY nebo na stránkách TADY . A bude to teda i letos vypadat stejně dobře jako vždycky ? Já bych řek, že určitě jo :)