SLUSH RECORDS

img-thing
Některý kapely vás prostě dostanou, nemusí to být nutně muzikou, ale třeba si jen prostě pokecáte a zjistíte, že máte stejný názory, vkus a k těmto lidem si vytvoříte jistou náklonnost a oni zase k vám.

Něco takového se stává i nám ve SLUSHi, proto startujeme projekt SLUSH Records, který tyto námi oblíbené kapely podporuje. Těmto kapelám zařizujeme především mediální propgaci prostřednictvím webu a čas od času pomůžeme dostat na nějaký koncert, ale občas se nám kapela líbí natolik, že jim zařídíme studiovou nahrávku.

Poslouchejte náš Soundcloud nebo YouTube kde jsou všechny nahrávky od kapel ze Slush Records.

——————————————————————

Acid Row (stoner / punk)

Západočeská stonerová jednička která si vás podmaní svojí živelnou show jako si podmanila nás ve Slush Records. Bílý, spíš teda černý koně našeho labelu vás dostanou uplně stejně i z nahrávky kterou si můžete poslechnout přímo tady nebo na jejich bandcampu. :::bandcamp:::

——————————————————————

snyder1

Snyder (nihil rock / grunge)

Pokud se někdo pohybujete ve stínech Plzeňskýho undergroundu, tak už je možná znáte. Většinou na ně narazíte tak kolem jedný hodiny ráno, když jdou do hospody, pak kolem čtvrtý, když je z hospody vyhodí a přesouvají se do non-stopu, nemluvě o všech možných parcích a mostech, kde se scházejí na tradiční alkoholové konference. To je asi nevýstižnější popis členů kapely SNYDER. Co se týče samotný hudby, tak je to grungeovka přesně podle mýho gusta. Poměr špíny a melodičnosti je tady dokonale vyváženej. SNYDER jsou prostě upřímný a nehrajou si na nějaký vyumělkovaný muzikanty, co se berou až příliš vážně. :::facebook:::bandzone:::

——————————————————————

Ed Rosenthal (garage)

Garážovej punk a rock and roll ze skromného bytu v Plzni. Kytara, zpěv: Tobiáš Mucha, kytara: Ondřej Vávra, baskytara: Marek Sobota, bicí: Matěj Šolc. První EP Super Bud vyšlo 26.7.2017 a debutový album These Drums Are Vaporwaved 22. listopadu 2017 u Slush Records. K poslechu je na našem Youtube nebo na oficiálním Bandcampu kapely. :::bandcamp:::

——————————————————————

CoverAneurysm (grunge)

Dneska už legendární grunge parta ze Stodu se dala po čtyřech letech zase dohromady a jejich přelomový EP Infected teď následuje zbrusu nová věc Retrospective ke kterýmu si můžete poslechnout singl Requiem.
:::facebook:::

——————————————————————

efco2efco. (progressive / rock’n’roll)

Řeknu vám, kdyby na světe zbyla poslední kytka trávy, tak tihle pacholci budou pořádat křížový výpravy, protože jakmile v sobě nemají alespoň deset špeků, tak prostě na pódium nevylezou. A co jenom na pódium v našem studiu to probíhalo úplně stejně – „Pánové, víte že nahráváte album? V pohodě Venco už na to dem.“ Tak jo, bude to v pohodě, jenže ono fakt bylo a o to je to podivnější a obdivuhodnější. Nechápu, jak nějakej člověk s tak obrovským množstvím THC v krvi může vůbec chodit, natož hrát na kytaru a ještě naprosto mistrovsky. Rozhodně doporučuju zajít na nějakej jejich koncert, protože tohle je jedna z mála kapel, o který můžu říct, nejen že má pořádný koule, ale to jsou obří sloní koule! Opět se naprosto udivuju, jak dokážou dělat takovou neskutečnou show i po nechutným množství marihuany. Dejte si jejich poslední album s nesmyslně dlouhým názvem, kterej si nepamatuju. Produkce: JÁ! (Zlo)
:::facebook:::

——————————————————————

10710906_1481851502092427_7707898353232118639_nii

Dildo Boyz (nihil / rock and roll)

Svérázná parta Dildo Boyz ze západočeského Stoda, složená z beznadějnýho huliče Kuby Rozvoda (basa), zásadovýho abstinenta Tomáše Novýho (bicí) a totálního madmana a notorika Venci Zla (kytary, zpěv), právě streamuje svuj singl s názvem „They Kicked Me Out Of Hypnopingu“. Kapela se skládá z nikoliv neznámejch muzikantů z plzeňskýho hudebního podhoubí a to má na kvalitě značnej podíl. Tahle parádní uřvaná rock and rollovka se ti vreje pod kůži a ven se už nedostane. :::facebook:::

——————————————————————

 

Napsat komentář